Forside
Profiler
Gallerier
Freelancere
Guided tours
Salg/Originaler
Søgning
Tutorials
Tilfældig tegning
Nyeste tegninger
TB spotlight


   
Brugernavn

Kode (Glemt?)
Husk?
Ny bruger?

   
Nyhedsbrev
Hjælp
Regler
Lav hjemmeside
Nyheder
Ordbog
Om Tegnebordet
Kontakt
TB på FacebookBlack_Panther
 


Ari (Arijin-Sheelaa) huntress © Nathalie Demontreuil
Forrige Ari (Arijin-Sheelaa) huntress Næste


 
 
   
 
© Nathalie Demontreuil

Vis i fuld størrelse Vis alle Tegninger


Beskrivelse
 
her er hun så igen, jeg ved godt at hun holder lidt forkert på buen men det må i leve med. jeg er selv rigtig glad for hende.


Indsendt 06 juli 2006 16:54
 
Kategori Manga/Anime
 
5 Kommentarer 3701 Visninger


Fra: Chrissser - Wednesday d. 7 January 2009, kl. 18:53 Besvar
Wow den er flot :O


Fra: Christineg - Monday d. 17 July 2006, kl. 18:58 Besvar
Hun har lidt små hænder, men ellers er hun mega flot!


Fra: TheDrawingPrincess - Sunday d. 9 July 2006, kl. 22:00 Besvar
Wow den er flot synes hun står rigtig flot det eneste jeg synes er en fejl er at hendes venstre hånd er lidt lille tror jeg!

men ellers er den meega flot!


Fra: TheDrawingPrincess - Sunday d. 9 July 2006, kl. 21:56 Besvar
Wow den er flot synes hun står rigtig flot det eneste jeg synes er en fejl er at hendes venstre hånd er lidt lille tror jeg!

men ellers er den meega flot!


Fra: kitsu - Friday d. 7 July 2006, kl. 11:28 Besvar
Ingen kommetarer o.O ... OK, det kan vi ikke have ~_^ . Den er rigitgt flot, nogle flotte detaljer med læder-båndet, og den gennemsigtige nederdel! I sandhed en tegning der er værd at give lidt konstruktiv kritik ... hvis du ikke bruder dig om kritik, så læs ikke længere, men husk, kritik gives, fordi man har lavet noget der er værd at give kritik på ^^
Lad os kaste os ud i det:

1. Øjnene: placeres ca. halvt nede på hovedet (i linje med ørernes øverste hæftning).

2. Næse: Næsen sidder for så vidt rigtigt i forhold til øjnene, men når jeg nu har nævnt de 50% for øjnene, kan det nævnes, at næsen gerne sidder midt mellem øjnene og hagen (ca.)

3: Armen til højre (hendes venstre arm) er lige kort nok. En arm har (uden hånd) ca. samme længde som kroppen (dvs. i dit tilfælde 2 hoveder). Generelt er det en god ide, at opmåle ting i hoved-længder ... så har du et fast mål på din tegning, gør det helvede de kalder anatomi lettere (jeg suger selv til det ... så helt nemt bliver det jo aldrig ~_^ )

4: Hænderne (især den højre, dvs. hendes venstre): De er vist lige små nok ... jeg laver selv den samme fejl, men prøv at holde din hånd fladt ind mod dit ansigt! Se, du kan dække det meste af dit ansigt med en åben hånd ... hænder er faktisk gigantisk store i virkeligheden o.O . OK, når man lige har fået tavet på det, er det ikke så slemt, men hænder er virkelig et Helvede af rang.

Det var en grum omgang, men husk på, jeg skriver ikke så meget, fordi jeg ikke kan lide tegningen ... jeg skriver så meget, fordi jeg ser et enormt potentiale, og fordi jeg syntes det er en flot tegning, der er værd at bruge tid på som beskuer! Fortsæt det samme gode arbejde fremover ^^
 


Siden blev behandlet på 0,678 sekund