Forside
Profiler
Gallerier
Freelancere
Guided tours
Salg/Originaler
Søgning
Tutorials
Tilfældig tegning
Nyeste tegninger
TB spotlight


   
Brugernavn

Kode (Glemt?)
Husk?
Ny bruger?

   
Nyhedsbrev
Hjælp
Regler
Lav hjemmeside
Nyheder
Ordbog
Om Tegnebordet
Kontakt
TB på FacebookFrancaise
 


Butterfly love © Camille
Forrige Butterfly love Næste


 
 
   
 
© Camille

Vis i fuld størrelse Vis alle Tegninger


Beskrivelse
 
Youp.. endnu en mystisk jeg-er-saa-lykkelig manga tegning x3
jaja födderne = katastrophe, i know.. -.-" og jeg er ikke vandfalds-expert, i know that too x3
men det var bare lidt afslapnings tegning efter en lang dags arbejde :D
de subtile bemaerkere vil maaske notice at der er hjerte-former i sommerfuglenes vinger :P lols...
kom gerne med ros/kritik/kommentarer ^^


Indsendt 26 juli 2012 19:59
 
Kategori Ekspressionistisk Manga/Anime
 
3 Kommentarer 3127 Visninger


Fra: ThanQ - Saturday d. 28 July 2012, kl. 16:38 Besvar
Hehe, okay. Jeg er også tit i tvivl om, hvilken dato det egentlig er. Det sjove er så, at på et mejeri skal man hele tiden vide det, fordi alle skal hjælpe hinanden med at tjekke, om mælkekartonerne får printet den rette holdbarhedsdato på sig. Man må faktisk ikke begynde at tappe, før en anden har godkendt den dato, man har valgt. Nå, okay, nok om det :3
Noget absolut skønt ved din tegning er de bløde overgange farverne imellem (har lige lyst til at uddybe min ros lidt). Og hendes hud: Det ser godt ud, at du har anvendt en lidt rødligere hudfarve til at give hende form med, hvilket gør hendes kulør meget realistisk :) At du har valgt at omgive sommerfuglene med hvidt og at sætte den nydelige lyserøde helt i toppen sætter jeg også pris på - meget bedre end fx en helt ensfarvet baggrund.
Øjnene er som altid fantastiske i sig selv, men får netop øje på, at hendes højre øje (venstre for os) nok sidder en anelse for langt fra det andet, uden at det dog ser helt vildt forkert ud (men nævner det lige alligevel). Farvelægningen af håret er i mine øjne fejlfri og noget af det bedste af slagsen, du har gjort so far. Skøn, lidt sjusket frisure :)
Og så tilbage til det sorte: Det er også med til at give tegningen et lidt dystert element - sådan slangen i paradis-agtigt, hvilket klæder den. Ellers var det hele nok blevet lige lovligt sukkersødt for mange af os, tror jeg. Og så står sort altså som sagt bare mega godt sammen med alle de øvrige meget lyse farver :D
Vandfaldet er okay - det ser ud som om, vandet er i bevægelse. Tror især, det er skummet, som gør det.


Fra: Francaise - Saturday d. 28 July 2012, kl. 15:00 Besvar
ThanQ: TAK for kommentaren, med al den dejlige ros og forslag til forbedring :3
og LOL ja jeg ved ikke hvorfor jeg var overbevist om vi er den 30. juli i forgaars, men nu har jeg haft morgenvagter i en uge, og naar man körer buslinjer fra kl 5 til 13 med 40 min. pause i alt, har hjernen tendens til at blive lidt defekt x'D der skulle seffölig have staaet 26.07.2012...
og lol paa 9-timers kommentaren.. jeg tror oss jeg skal tage en lur her nu, er smadret efter denne uges morgenvagter; de tilböd mig saagar at arbejde extra og jeg sagde nej tak! (dvs jeg var VIRKELIG smadret xD)
Takker igen for din absolut skönne kommentar ^^


Fra: ThanQ - Friday d. 27 July 2012, kl. 16:15 Besvar
Jeg har lige været ude og kigge lidt på mine kære havekaniner - Er sikker på, jeg skulle hilse dig fra dem, hvis de nu kendte dig og vidste hvor godt, du synes om kaniner :)
Nå, men her er endnu en skøn femi-tegning, hvor det især er din overlegne brug af farveblyanter, der imponerer mig.
Øhm... får lige øje på dateringen - 30.07.2012... I dag har vi da kun mig bekendt den 27.07.2012 - ikke at den slags ubetydelige detaljer interesserer mig så meget, men så alligevel... I dette tilfælde er det ret pudsigt :)
Tilbage til selve tegneriet: der er ikke så meget at sige om billedet, som der ikke også har været at sige om dine andre i samme genre, men det er tydeligt, at du hele tiden bliver dygtigere. Jeg er helt vild med de steder, hvor pigen er omgivet af sort, altså for neden og til højre. Det får hende til at lyse og fremhæver hende helt vildt - ser bare i mine øjne superlækkert ud.
Jeg synes godt om hendes fødder og resten af hende, bortset lige fra at hendes hofter gerne måtte have været bredere. Blomsterne og sommerfuglene er meget elegante og nydelige og ligner faktisk meget noget, som de der art nouveau-kunstnere plejer at lave.
Nå, men skønt at se et billede i denne stil fra dig igen - de er helt unikke :)
Denne kommentar er i øvrigt skrevet over 9 timer :S Faldt i søvn, efter jeg havde begyndt. Det med kaninerne er skrevet i morges og nu er jeg så lige stået op og er selvfølgelig nødt til at færdiggøre kommentaren.
 


Siden blev behandlet på 0,71 sekund